Brænd energien af på Sunny Beach
Aktiv og Adrenalin

Brænd energien af på Sunny Beach

Har du brug for solskin, klart vand og drinks ved vandet? Så kan en ferie Sunny Beach være noget for dig. Det er et af de største og mest populære feriesteder i Bulgarien, og det ligger ved Sortehavskysten. Når du er på stranden, så vil du finde både gode restauranter, butikker, et væld af kasinoer, legepladser og andre seværdigheder. Stranden er en af de mest livlige i hele Sortehavs området, og der vil ofte være mange både britiske og irske turister. Du vil opleve blødt sand og god mad på denne 8 kilometer lange strand. Vandet er børnevenligt, da det er et stille hav, og det er relativt lavvandet. Hvis du skal være på stranden i mange timer, kan du leje en parasol for at undgå at blive solbrændt.

Oplevelser i Sunny Beach

Når du har fået nok af sol og strand, så er der rigeligt andet at opleve i Sunny Beach. Hvis du har familien med, så er der mulighed for at ride på heste, aqua parks, mini golf samt gokarting. Der er også en bred vifte af børnevenlige swimmingpools, hvis I søger en pause fra stranden.

Hvis søger et aktivt natteliv, så er du kommet til det rette sted. Der er rigeligt med unge og frisindede mennesker i Sunny Beach, og alkoholen flyder frit. Du vil kunne finde et væld af barer, danse klubber og andre steder fyldt til randen med fest. Der vil være rig mulighed for at købe både øl, vin og cocktails, mens du mingler med de mange internationale mennesker på Sunny Beach.

Dagen derpå

Når du så vågner dagen efter en våd nat, så er der mere end 150 restauranter at vælge imellem på Sunny Beach. Prisklassen variere mellem meget dyrt til utrolig billigt alt efter dit behov. Der er sågar to McDonald's, hvis det er hvad du lyster.

Giv Sunny Beach en chance, og få dig en oplevelse for livet.

Du besøgte også...

Gør dig klar til skiferien

Vild med jagt? Så tag på en jagtrejse

Safari: Disse 3 ting skal du huske

Eventyr og skiferie i Val d Isere

Fuerteventura er et paradis for surfere

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk