Aktive rejser er oplevelsesrige rejser
Tips & Tricks

Aktive rejser er oplevelsesrige rejser

Er du en af dem, som gerne vil ud at rejse, men ikke gider bruge rejsen på at ligge og dase? Skal rejsen hellere bruges til at holde formen ved lige samtidig med, at du får en ordentlig en på opleveren? Ja, så er der ingen tvivl. Aktive rejser er det, du skal bestille fremover, når du skal ud at se og opleve verden. En rigtig god måde at se verden på, er ved at vandre!

 

Trekking i Skotland

Et af de lande, hvor du kan bestille spændende aktive rejser, er Skotland. Landet byder nemlig på et storslået, grønt højland, som er perfekt til vandreture ad smukke ruter langs søer og floder og borgruiner. Udover smuk natur, vil du kunne opleve en spændende kultur, som ikke fås så mange andre steder. På mange af de ruter, du vil kunne komme afsted på, vil du også få et indblik i landets historie, og hvad det har haft af betydning for befolkningen. Du vil sagtens kunne bruge flere uger her!

 

Bliv mundlam over Norges natur

Når nu vi i norden har så flot natur, kan vi lige så godt huske at benytte os af den. Du behøver ikke at rejse særlig langt og længe for at komme på en aktiv rejse. Landets fjelde er spektakulære, og kan ikke vandres igennem på få dage. Sæt nogle uger af til vandring i Norge, da du ikke kan få nok af de smukke fjorde, naturparker, fjelde og plateauer. Du vil hurtigt falde i ét med naturen og forelske dig i den. Norge er en fantastisk destination for folk som dig, der gerne vil på aktive rejser – for du vil blive øm i benene.

 

Tag på vandreture i Andalusien

Vil du både gerne være aktiv, men samtidig også have en varm temperatur at vandre i? Så er Andalusien i det sydlige Spanien destinationen for dig. Andalusien byder nemlig på Sierra Nevada, som er Europas andet højeste bjergmassiv lige efter Alperne. Bjergsiderne har gennem mange tusinde år danne dybe floddale og stejle kløfter. Det er et udfordrende sted at vandre,  men du vil få en masse fantastiske og smukke oplevelser ud af det. Desuden vil du få muligheden for at besøge små landsbyer, som er spredt rundt om på de stejle bjergsider. Spændende vandretur, ikke? Trekking i Andalusien skal prøves, selv om det kan være overordentlig hårdt især om sommeren. Det er som udgangspunkt lettest at flyve direkte til Malaga og så efterøflgende basere sig i Granada, hvorfra der er let adgang til Sierra Nevada og flere mindre bjergkæder.

Aktive rejser kan derfor være lige så afslappende for krop og sind som en badeferie. Det defineres ved, hvordan du bedst kobler af fra hverdagens stress og jag. Du kan få mange flere ideer til aktive rejser lige her.

Rate this post

Du besøgte også...

Spaophold

3 lækre spaophold på Sjælland du skal prøve efter Corona-krisen

Strandet i lufthavnen? Det kan du lave

Sådan tjener du penge, mens du backpacker

Hvordan holder du en hyggelig aften med dine internationale venner?

Derfor skal du backpacke!

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk