Billige rejser og sparetips

Sunweb rejser – Anmeldelse og sparetips

Her hos Globetrotting er vi altid klar til det næste eventyr! Drømmerejsen kan dog blive en dyr fornøjelse og derfor vil vi den næste stykke tid kigge på junglen af rejsebureauer, rejseportaler og alternative løsninger. I denne anmeldelse har vi valgt at se lidt på Sunweb.
Sunweb afbudsrejser
Sunweb er et Hollandsk rejsebureau der har et enormt udvalg af populære rejsemål til yderst konkurrencedygtige priser. Hos Sunweb finder du billige afbudsrejser til Tyrkiet, Grækenland, Spanien, Portugal og Kroatien. Du kan også finde billige skiferier samt kør-selv/camping. Men hvem er de? Er de virkeligt så billige? Hvordan er kvaliteten og er de til at stole på?
Vurdering

4.2 gennemsnit baseret på 6 vurdering

 • Excellent
  3
 • Very Good
  1
 • Average
  2
 • Poor
  0
 • Terrible
  0

Når du rejser med Sunweb

Når du rejser med Sunweb, så får du:

 • Råd til mere ferie! Du får altid de absolut bedste priser
 • Transport til/fra hotellet er altid inkluderet
 • Dansk guideservice 24 timer i døgnet
 • Rejs som du vil – 7, 10, 14 eller 21? Du bestemmer!
 • Kæmpe udvalg. Vi har altid mere end 250 hoteller med All Inclusive afbudsrejser
 • Nøje udvalgte kvalitetshoteller der er populære blandt danskere, nordmænd og svenskere

Er de virkeligt så billige?

Her finder du de bedste tilbud

Solferie + Sommerferie

Skiferie – Prisgaranti og Gratis Skileje i Frankrig

Mest populære Sunweb tilbud lige nu

Hotel Ambrosia er et dejligt, pænt indrettet hotel beliggende ned til stranden i Bitez. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool og børnepool, og herfra har du udsigt over den smukke bugt i Bitez på Bodrum-halvøen. Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter i løbet af dagen, og foretrækker du at slappe af i dit eget tempo, kan du finde din egen krog i haven eller nyde solen på stranden. Du kan gå langs strandpromenaden fra Hotel Ambrosia til Bitez' hyggelige centrum, hvor du finder flere restauranter og enkelte barer. Du kan også tage dolmus til Bodrum tæt ved hotellet. Vi anbefaler Hotel Ambrosia til både par og familier, der ønsker at bo komfortabelt ved stranden i Bitez under ferien i Tyrkiet.
Fra 2186,-
Dette hyggelige hotel er bygget i  karakteristisk  Bodrum stil og består af flere lave, hvidkalkede bygninger, som ligger spredt over en dejlig have. De grønne planter, farvestrålende blomster og snoede stier mellem bygningerne giver følelsen af, at man befinder sig i sin egen lille by. Her er 4 pools og 2 børnepools, og den børnevenlige strand ligger kun 150 m fra hotellet. Den hyggelige strandpromenade langs Bitez strand ligger kun får minutters gang fra hotellet. Her finder du et godt udvalg af gode restauranter og småbutikker. Bodrum kan let nås med dolmus.
Fra 2341,-
Hotel Costa 3/S Beach Club er et hyggeligt All Inclusive hotel med en smuk beliggenhed ud til bugten i Bitez. Her kan du nyde dagen på stranden, slentre en tur langs strandpromenaden eller lægge dig godt til rette på en solseng ved poolen.  Hotellets hvidkalkede bygninger er smukt indrammet af farverige blomster og palmer. For børnene er her en børnepool, og hotellets underholdningsteam sørger for sjove aktiviteter for hele familien. Vil du være aktiv, kan du besøge hotellets fitnessrum, og er du mere til ren afslapning, kan det anbefales at slå vejen forbi hotellets hamam og nyde et tyrkisk bad. Værelserne på Hotel Costa 3/S Beach Club er enkelt indrettet og kan rumme op til 4 personer. På Hotel Costa 3/S Beach Club er både måltider, drikkevarer og snacks inkluderet i prisen. Vi anbefaler hotellet til både voksne og familier med børn, som ønsker at nyde en afslappende All Inclusive ferie i fredelige omgivelser ved stranden.
Fra 2321,-
Hotel Costa Bitezhan er et hyggeligt All Inclusive hotel med en dejlig beliggenhed ud til stranden og en fantastisk udsigt over en fredelige badebugt i Bitez. Hotellet ligger i en hesteskoformet bygning rundt om poolen, hvor solsenge og små caféborde indbyder til afslapning i solen. Du kan også finde dig en plads i hotellets have, hvor behagelige loungemøbler og solsenge i palmernes skygge lokker til en afslappende eftermiddag med en god bog. Du kan også vælge at bruge dagen på at at slentre en tur ned ad Bitez hyggelige strandpromenade eller tage den lokale dolmus ind til centrum af Bodrum, hvor der venter mange spændende seværdigheder. For børnene er her børnepool og legeplads, og hotellets underholdningsteam sørger for sjove aktiviteter i løbet af ferien. Din ferie på Hotel Costa Bitezhan er med All Inclusive, så du for en stund kan glemme alt om madlavning og indkøb. Vi anbefaler Hotel Costa Bitezhan til både familier og par, som ønsker en afslappende ferie med All Inclusive ved stranden.
Fra 2461,-
Hotel Natur Garden ligger tæt ved den populære strand i Bitez og i gåafstand fra det hyggelige centrum med strandpromenaden, gode restauranter og butikker. Hotel Natur Garden er et billigt All Inclusive hotel med en god beliggenhed og et hyggeligt poolområde. Værelserne er simpelt indrettede, og hotellet er af ældre dato, men her er en god atmosfære, og hotellet har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Hotel Natur Garden anbefales til både voksne, unge og børnefamilier, der gerne vil holde årets Bodrum-ferie i rolige omgivelser i den hyggelige bugt, Bitez. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider og drikkevarer er inklusiv i prisen. Tæt ved hotellet går dolmus til Bodrum og Gümbet, hvis du gerne vil opleve en lidt større ferieby eller udforske nattelivet.
Fra 2760,-
Et ophold på Hotel Okaliptus Bitez betyder afslapning! Starten på din ferie bliver skudt i gang, så snart du går ind i den vidunderlige have som omgiver hotellet. Herfra tilbyder hotellet en masse forskellige oplevelser, som eksempelvis en tur ned på strand baren Cozy, hvor du inviteres til frokost, en snack eller en drink. Værelserne er fine og ejeren har et vandsportscenter, hvor du kan lege vandski, parasail eller kanoer (mod betaling). Okaliptus er et rigtig attraktivt hotel, med en god beliggenhed, hvor du kan få en fantastisk ferie!
Fra 2576,-
Hotel Paloma Family Club er et skønt, lille familiehotel med en fantastisk beliggenhed i gåafstand fra både stranden og centrum af Bitez. De rummelige familieværelser ligger i lyse, lave bygninger beliggende i en frodig, grøn have med to indbydende poolområder med hver sin swimmingpool og børnepool. Opholdet på Paloma Family Club er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen, og hotellet er derfor oplagt til en ferie for hele familien, der gerne vil hygge sig sammen på hotellet. Tæt ved hotellet afgår dolmus til Bodrum og Gümbet, hvis du gerne vil opleve lidt mere under ferien. Hotel Paloma Family Club er hyggeligt og godt til prisen og et af vores mest populære All Inclusive hoteller i Bitez.
Fra 2091,-
Hotel Summer Garden er den del af det skønne Summer Garden kompleks kun 300 meter fra centrum af Bitez og med endnu kortere afstand til stranden. Når I er færdige med morgenmaden og har pakket strandtasken, behøver I kun gå 50 meter, før I står i sandet med udsigt til det smukke ægæiske hav. Summer Garden har en hyggelig restaurant samt to barer, herunder en poolbar, hvor I kan hente forfriskninger, når I slapper af ved den hyggelige swimmingpool. For børnene er der en separat børnepool med vandrutsjebane. Værelserne er pænt indrettede med balkon med udsigt over poolen eller haven. Opholdet er med halvpension, og efter aftensmaden kan vi anbefale en slentretur gennem Bitez. Den charmerende lille ferieby har udsigt til citrusplantager på den ene side og havet på den anden, og byder på charmerende hvidkalkede huse, en moské og et lille udvalg af butikker. Langs strandpromenaden ligger et godt udvalg af restauranter. Fra Bitez kan I også tage dolmus ind til Bodrum, der er den nærmeste større by med blandt andet et ugentligt marked, der er et besøg værd.
Fra 2604,-
Lejligheder Sirca er et populært og meget hyggeligt, lille lejlighedshotel med mange stamgæster. Hotellet ligger i gåafstand fra strandpromenaden i Bitez. Lejligheder Sirca har et indbydende poolområde, hvor der er god plads til alle. Ferielejlighederne er af ældre dato og ligger i små toetagers bygninger og har balkon eller terrasse mod det dejlige poolområde. Personalet gør en stor indsats for, at vores gæster skal føle sig hjemme, og her vil både par, børnefamilier og ældre føle sig velkomne. Du spiser godt i den lille, overdækkede restaurant, og du kan tilkøbe morgenmad hjemmefra. Der afgår dolmus tæt ved hotellet til både Bodrum og Gümbet. Sirca er vores mest populære lejlighedskompleks på Bodrum-halvøen og et godt valg, hvis du vil have råd til mere ferie.
Fra 1751,-
Lejligheder Summer Garden er en del af det skønne Summer Garden kompleks kun 300 meter fra centrum af Bitez og med endnu kortere afstand til stranden. Når I er færdige med morgenmaden og har pakket strandtasken, behøver I kun gå 50 meter, før I står i sandet med udsigt til det smukke ægæiske hav. Summer Garden har en hyggelig restaurant samt to barer, herunder en poolbar, hvor I kan hente forfriskninger, når I slapper af ved swimmingpoolen. For børnene er der en separat børnepool med vandrutsjebane. Alle ferielejligheder på Summer Garden har tekøkken, hvor I selv kan tilberede lette retter. Sovesofa er standard, og alle balkoner har udsigt til pool eller have. Når I skal gøre jeres indkøb, ligger der et minimarked i selve komplekset, hvis ikke I har lyst til at udforske Bitez. Den hyggelige lille ferieby har udsigt til citrusplantager på den ene side og havet på den anden, og byder på charmerende hvidkalkede huse, en moské og et et lille udvalg af butikker. Langs strandpromenaden ligger et godt udvalg af restauranter. Fra Bitez kan I også tage dolmus ind til Bodrum, der er den nærmeste større by med blandt andet et ugentligt marked, der er et besøg værd.
Fra 2289,-
Hotel Bodrum Holiday Resort er et stort og dejligt All Inclusive familiehotel beliggende ned til vandet ca. 4 km uden for Bodrum. Hotellet er beliggende på en skråning med en smuk udsigt over havet. Bodrum Holiday Resort har flere indbydende poolområder, og specielt vandlandet med flere forskellige vandrutsjebaner, er populært blandt børn og vandglade voksne. Foretrækker du at bade i det smukke ægæiske hav, er her en lille anlagt strand med badeplatform. Her har du også mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter. Du finder også et stort og lækkert spa/wellness center med bl.a. fitnessrum, tyrkisk bad, sauna, massage og skønhedssalon. I højsæsonen arrangerer Bodrum Holiday Resort forskellige former for underholdning og shows om aftenen, og er du endnu ikke blevet træt, kan du tage en dans eller to i hotellets eget udendørs diskotek. Hotel Bodrum Holiday Resort er vores mest populære hotel i Bodrum, og vi anbefaler hotellet til både børnefamilier og voksne, der gerne vil bo komfortabelt med mange gode faciliteter og et godt All Inclusive program.
Fra 2936,-
Hotel Labranda TMT Bodrum Resort er et lyst og indbydende All Inclusive hotel med en fantastisk beliggenhed ud til Bodrums kyst. Fra hotellet har du ca. 1,3 km til det hyggelige centrum af Bodrum, som byder på en række spændende seværdigheder og indkøbsmuligheder. Uanset om du foretrækker at bade i havet, eller du er mere til swimmingpool, så har du det hele lige ved hånden. Fra hotellets badebro kan du hoppe i vandet, og mens du daser ved poolen, vil familiens børn uden tvivl more sig på hotellets vandrutsjebaner. Hotellets hyggelige børneklub sørger for sjove aktiviteter i løbet af ferien (her tales ikke dansk), og mens børnene er godt underholdt, kan du fx holde formen ved lige i fitnessrummet eller slappe af med en omgang massage (mod betaling). Hotel Labranda TMT Bodrum Resort blev renoveret i 2015, og her bor du i moderne, lyse værelser, som kan rumme op til 4 personer. Hotellets All Inclusive program omfatter både drikkevarer, snacks, is og alle måltider, så du roligt kan slappe af og nyde, at hverdagens indkøb og madlavning er efterladt derhjemme. Vi anbefaler Hotel Labranda TMT Bodrum Resort til både børnefamilier og voksne, som vil nyde en afslappende All Inclusive ferie i hyggelige omgivelser.
Fra 3871,-
Vil du bo centralt og med All Inclusive under din ferie i Bodrum, så skal du se nærmere på Hotel Mandarin Resort. Hotellet ligger få minutters gang fra centrum af Bodrum, hvor du kan gå på opdagelse mellem spændende seværdigheder eller slentre en tur i den hyggelige marina.  På Hotel Mandarin Resort ligger værelserne spredt i mindre, hvidkalkede bygninger i hotellets have. Her er to poolområder, og til hotellets yngste gæster er her både børnepool, vandrutsjebane, legeplads og en børneklub (her tales ikke dansk). Her er gratis adgang til fitnessfaciliteter, for dig som vil holde formen ved lige i løbet af ferien, og du har desuden mulighed for at nyde en afslappende behandling i hotellets hamam (mod betaling). På Hotel Mandarin Resort er måltider og drikkevarer inkluderet i prisen. Vi anbefaler Hotel Mandarin Resort til alle, som vil bo centralt i Bodrum.
Fra 3089,-
Hotel Salmakis Beach Resort & Spa er det ideelle valg for alle, der gerne vil bo komfortabelt med All Inclusive, tæt på Bodrum og med en fantastisk udsigt over Bodrum-bugten. Hotellet er bygget på en skråning og fremstår lyst og indbydende. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterasse samt en dejlig sandstrand, hvorfra du kan nyde udsigten til Bodrum. Til børnene er her både miniklub og legeplads, og de voksne kan forkæle sig selv i hotellets lækre spa/wellness center med indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage. Vil du udforske Bodrum, kommer du let hertil med dolmus eller taxabåd. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra, så her skal du ikke bekymre dig over feriebudgettet.
Fra 3949,-
Hotel Voyage Bodrum er et skønt voksenhotel af høj standard, beliggende helt ned til stranden i Bodrum og med en fantastisk udsigt over bugten, byen og borgen. Hotel Voyage Bodrum er af ældre dato men er for nyligt blevet renoveret, og både værelser og fællesområder er pæne og indbydende. De pænt indrettede værelser kan vælges med havudsigt, hvis I gerne vil vågne op til den smukke udsigt. Vil I forkæle jer selv yderligere, er her også et spa/wellness center med tyrkisk bad, sauna og massage. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen, så her behøver I ikke at bekymre jer om noget - I kan blot læne jer tilbage og nyde udsigten og hinanden. Hotel Voyage Bodrum har en aldersgrænse på 17 år og er den perfekte base for en uforglemmelig, romantisk voksenferie i den skønne ferieby, Bodrum.
Fra 4434,-
Hotel Baia er et lyst og indbydende Ultra All Inclusive hotel med en fantastisk smuk beliggende ned til Gündogan-bugten. Fra hotellet har du udsigt over bugten, samt Gündogans lystbådehavn og strandpromenade, som kan nås på en kort gåtur. Hotellet har et dejligt poolområde med en stor solterrasse og børnepool. Her er desuden en aktivitetspool med vandrutsjebaner. Den dejlige beliggenhed ned til bugten kan nydes i fulde drag fra hotellets badebro eller den lille, private sandstrand. Her kan du slappe af i solen eller prøve kræfter med et udvalg af vandsportsaktiviteter (mod betaling). Hotel Baia byder på mange gode faciliteter, lige fra bowlingbane til børneklub (her tales ikke dansk), samt gode sports- og wellness-faciliteter. Her er således alt, hvad du kan ønske dig til dejlig badeferie. Hotel Baia anbefales til både voksne og familier med børn, som ønsker en afslappende Ultra All Inclusive ferie i smukke omgivelser.
Fra 3396,-
Hotel Latanya Park Resort er et familievenligt Ultra All Inclusive hotel med gode faciliteter for hele familien og en fredelig beliggenhed i smukke, frodige omgivelser. Hotellet ligger ca. 16 kilometer fra centrum af Bodrum, og skulle du få lyst til at udforske byen, kan du tage den lokale dolmus direkte til centrum. Er du mere til afslapning i solen, kan du nyde dagen ved stranden, som ligger i direkte forbindelse med hotellets have. Her også et dejligt poolområde med børnepool og terrasse med solsenge - perfekt til en afslappende dag i solen. Hotellets underholdningsteam sørger for sjove aktiviteter i løbet af ferien, og i hotellets børneklub kan familiens yngste møde nye ferievenner. Vil du være aktiv i løbet af ferien, har Hotel Latanya Park Resort både fitnessfaciliteter og mulighed for  beachvolley og for at tage et slag bordtennis eller prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter. Når du holder ferie på Hotel Latanya Park Resort, er der styr på feriebudgettet, for her er både måltider, drikkevarer, snacks og is betalt hjemmefra. Vi anbefaler Hotel Latanya Park Resort til især familier med små børn, som vil bo med Ultra All Inclusive og lige ved stranden på årets sommerferie.
Fra 3339,-
Aquasis Deluxe Resort & Spa er et indbydende og helt nyt Ultra All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Altinkum, ca. 3 km fra Didim. Her kan du nyde de mange gode faciliteter og smagfuldt indrettede værelser. Aquasis Deluxe tilbyder flere forskellige swimmingpools og et vandland med 9 vandrutsjebaner. Her arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning for alle aldre både i løbet af dagen om aftenen, og Aquasis Deluxe anbefales især til voksne og børnefamilier, der gerne vil bo ned til stranden i komfortable omgivelser. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snakcs og drikkevarer er betalt hjemmefra.
Fra 3121,-
Hotel Didim Beach Resort & Elegance er et godt og budgetvenligt All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Altinkum ved Didim. Her finder du et dejligt poolområde med 3 swimmingpools, heraf det ene med 6 sjove vandrutsjebaner samt børnepool med et par vandrutsjebaner til de mindste. På stranden er der liggestole og parasoller. Indkvarteringen sker i pæne men simpelt indrettede værelser, der ligger i forskellige bygninger. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i prisen. Didim Beach Resort har gode faciliteter for både børn og voksne, og hotellets animationsteam arrangerer aktiviteter og underholdning både i dagtimerne og om aftenen. Vi anbefaler Hotel Didim Beach Resort & Elegance til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo komfortabelt ved stranden til en rimelig pris under den næste ferie i Didim.
Fra 2616,-
Hotel Esra Family Suite er et All Inclusive familiehotel med en god beliggenhed i gåafstand fra den dejlige strand i Didim. Hotellet har et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og separat swimmingpool med vandrutsjebaner. Fra Esra Family Suite kan du gå til Altinkums hyggelige centrum, hvor du finder flere restauranter, cafeer og butikker. Opholdet på Esra Family Suite er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen, og vi anbefaler hotellet til familier og voksne, der gerne vil holde en afslappende All Inclusive ferie i Tyrkiet til en rimelig pris.
Fra 3120,-
Hotel Garden of Sun er et godt og billigt All Inclusive hotel beliggende i gåafstand fra stranden mellem Altinkum og Didim. Hotellet er pænt indrettet og har et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og to vandrutsjebaner. Da opholdet er med All Inclusive, serveres buffet til de tre hovedmåltider, og bliver du sulten undervejs, er snacks også inkluderet om eftermiddagen. Ved stranden kan du både slappe af i solen og nyde udsigten eller tage en svømmetur i det skønne ægæiske hav. Trænger du til yderligere afslapning, kan vi anbefale dig at prøve tyrkisk bad og massage i hotellets spa center. Vi anbefaler Hotel Garden of Sun til både voksne, par og børnefamilier, som gerne vil bo i på et budgetvenligt All Inclusive hotel af god standard under ferien i Didim.
Fra 2386,-
Hotel Tuntas Beach er et godt All Inclusive hotel beliggende ved den gyldne sandstrand i centrum af Altinkum ved Didim. Fra solterrassen ved hotellets poolområde har du en fantastisk udsigt over Altinkum-bugten. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. I Altinkum finder du hyggelige restauranter og cafeer og butikker, og du kan nemt tage bussen ind til Didim, hvor du bl.a. kan opleve det imponerende Apollon-tempel. Vi anbefaler Hotel Tuntas Beach til både voksne og familier, der gerne vil bo ved stranden med All Inclusive.
Fra 2466,-
Lejligheder Tuntas Suites Altinkum er et simpelt lejlighedskompleks med en god beliggenhed i Altinkum ved Didim. Indkvarteringen sker i to- og treværelses ferielejligheder med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Orker du ikke at stå for madlavningen, når du rejser til Didim, finder du et godt udvalg af restauranter i centrum af Altinkum. Du kan også nemt tage en bus eller taxa ind til Didim centrum, hvor du ønsker et større udvalg. Du kan roligt tage familien eller vennerne med til Tuntas Didim - de største lejligheder har plads til op til 6 personer. Til Tuntas Didim hører et lille poolområde med swimmingpool, børnepool, poolbar og solterrasse. Foretrækker du stranden, ligger Altinkums dejlige sandstrand kun 200 m herfra. Vi anbefaler Lejligheder Tuntas Suites Altinkum til både par, grupper og familier, der gerne vil holde en billig ferie i Didim.
Fra 1716,-
Hotel Labranda Gulluk Princess er et hyggeligt All Inclusive hotel med en udsigt, som kan tage pusten fra de fleste. Hotellet ligger hævet oppe over den lille, idylliske havneby Gülluk og med en betagende udsigt over byen og den smukke bugt. Fra hotellet går en stejl vej ned mod havnepromenaden, og nede ved kysten finder du også hotellets strandklub med en badeplatform, hvor fra du kan hoppe direkte i vandet. For børnene byder Hotel Labranda Gulluk Princess på børnepool, en vandrutsjebane og en børneklub, hvor der arrangeres sjove aktiviteter i løbet af ferien (her tales ikke dansk). Mens børnene er godt underholdt, kan du nyde den fredelige atmosfære og den skønne udsigt fra en solseng ved et af hotellets to poolområder. Hotellet blev renoveret i 2014 og både værelser og fællesarealer fremstår pæne og indbydende. Vil du have det fulde udbytte af hotellets dejlige beliggenhed, kan det varmt anbefales at vælge et værelse med havudsigt. På Hotel Labranda Gulluk Princess kan du dagen igennem nyde godt af hotellets All Inclusive program, som både omfatter måltider, drikkevarer, snacks og is. Hotel Labranda Gulluk Princess er et god valg for familier og par, som ønsker en ferie i fredelige og smukke omgivelser.
Fra 2536,-
Goddess of Bodrum Hotel Isis er et dejligt Ultra All Inclusive hotel af god standard, beliggende ned til stranden i udkanten af Gümbet på Bodrum-halvøen. Hotellet består af flere bygninger placeret på en skråning, og fra det dejlige poolområde har du en fantastisk udsigt over bugten. Hvis du gerne vil forkæle dig selv under ferien, har Hotel Isis et lækkert spa center, der tilbyder tyrkisk bad, dampbad, sauna og massage. Vil du gerne være aktiv på ferien, er her både tennisbane, beachvolley, bordtennis, fitness, dart og billard, og for de mindste er her miniklub (her tales ikke dansk) med aktiviteter og underholdning. Værelserne på Hotel Isis er komfortablt indrettede, og du kan roligt tage hele familien med hertil - de største familieværelser har plads til 5. Med hotellets Ultra All Inclusive program, behøver du ikke at spekulere over noget - her er mad, snacks og drikkevarer inkluderet i prisen. Hvis du udforske Gümbets festlige natteliv eller Bodrums gode shoppingmuligheder, så kommer du nemt ind til byerne med dolmus.
Fra 2636,-
Hotel Bodrum Beach Resort er et familievenligt All Inclusive hotel med en god beliggenhed i Gümbet. Fra hotellet har du kun et par minutters gang til stranden, og Gümbets livlige centrum kan også hurtigt nås til fods. Hotellets vandland sikrer mange sjove timer på vandrutsjebanerne for hele familien, og er du mere til at dase ved poolkanten, er det blot at tage plads på en solseng og nyde solen. For børnene er her både legeplads og en børneklub, hvor der er masser af sjove aktiviteter i løbet af ferie (her tales ikke dansk). I løbet af ferien kan det også varmt anbefales at tage den korte tur til centrum af Bodrum, som byder på spændende seværdigheder, shopping og natteliv. På Hotel Bodrum Beach Resort bor du i enten hovedbygningen eller anneksbygningen, og de største af hotellets værelser, kan rumme op til 5 personer. Hotellets All Inclusive program gør det nemt at holde styr på feriebudgettet. Her er både måltider, drikkevarer og snacks i løbet af dagen inkluderet i prisen. Vi anbefaler Hotel Bodrum Beach Resort til især familier, som vil nyde ferien med All Inclusive og tæt ved stranden.
Fra 3540,-
Hotel Costa Luvi er et dejligt All Inclusive hotel beliggende direkte ud til havet nær Gümbet. Her kan du nyde dagen på en solseng i vandkanten, eller du kan slappe af ved hotellets dejlige poolområde. Her er også en pool til børnene og en lille legeplads. I poolbaren serveres kølige drikkevarer og snacks. Hotellets værelser er lyst og moderne indrettet, og de største af værelserne kan rumme op til 4 personer. Gümbets livlige centrum med caféer, barer og natteliv kan nås til fods, og vil du en tur ind og opleve Bodrums seværdigheder og hyggelige atmosfære, kan du nemt og hurtigt tage den lokale dolmus. Når du holder ferie på Hotel Costa Luvi er alle måltider, drikkevarer og snacks inkluderet i prisen, og du skal derfor bare slappe af og nyde ferien. Vi anbefaler Hotel Costa Luvi til alle, som vil bo med All Inclusive i bekvem afstand til Gümbets livlige forlystelsesliv.
Fra 2846,-
Hotel Gumbet Cove er et simpelt men pænt hotel med en rigtig god beliggenhed i Gümbet. Her bor du direkte ned til byens dejlige sandstrand og kun et par minutters gang fra byens livlige centrum. Rammerne er dermed sat om en skøn ferie med afslappende dage på stranden og festlige nætter i byen. Hotel Gumbet Cove består af en kombination af lejligheder og hotelværelser, som ligger spredt i små, hvidkalkede bygninger. Både lejligheder og værelser er enkelt indrettet, og de største lejligheder kan rumme op til 4 personer. Til hotellet hører et lille poolområde med solsenge og en poolbar. Trænger du til lidt afveksling fra dagene på langs i solen, kan det varmt anbefales at tage den lokale dolmus til centrum af Bodrum, hvor der venter en lang række af spændende ferieoplevelser. Din ferie på Hotel Gumbet Cove omfatter morgenmad, og vil du også have aftensmaden betalt hjemmefra, har du mulighed for at tilkøbe halvpension. Vi anbefaler Hotel Gumbet Cove til alle, som vil bo centralt under ferien i Gümbet.
Fra 1961,-
Hotel Jasmin Beach er et All Inclusive hotel af middel standard beliggende i grønne omgivelser, i gåafstand fra både det livlige centrum af Gümbet og den skønne sandstrand. Værelserne ligger i lave, lyse bygninger, spredt rund på hotellets område. Bygningerne forbindes af små stier, grønne planter og plæner, og her ligger 3 poolområder med swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner. Opholdet er med All Inclusive, så her kan du forsyne dig selv med mad, snacks og drikkevarer i løbet af dagen og om aftenen, uden at skulle spekulere over hotelregningen. Vi anbefaler Hotel Jasmin Beach til børnefamilier, voksne og unge, der gerne vil bo med All Inclusive til en rimelig pris og i gåafstand fra alle Gümbets herligheder.
Fra 2461,-
Hotel Palm Garden er et billigt All Inclusive hotel med en central beliggenhed i den livlige ferieby, Gümbet. Værelserne ligger i flere, lave bygninger spredt over hotellets område, der ligger på en bakkeskråning. Fra poolområdet har du en dejlig udsigt over Gümbet. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra, og Hotel Palm Garden er oplagt til alle, der gerne vil bo tæt ved det hele, og som gerne vil på en billig All Inclusive ferie i Gümbet. Feriestøj og støj fra bargaden kan forekomme, også ud på de små timer.
Fra 3160,-

Prissammenligning

Samme hoteller og destinationer til meget lavere priser

Sunweb har mange af de samme hoteller og destinationer, som de velkendte rejsebureauer, men til meget fordelagtige priser.

Eksempel:

Hotel Bahia Tenerife, Spanien

hotel-bahia-tenerife

2 personer med all inclusive, Junior suite og havudsigt – Marts 2017

Pris Sunweb: 13.808,- Se mere

Pris Startour: 15.298,- Se mere

 • Her sparer du altså 1.490,-

Dette er blot ét eksempel ud af mange.

Hvordan er kvaliteten?

Flere medlemmer af redaktionen hos Globetrotting har rejst med Sunweb og alt fungerede som nogle af de velkendte rejsebureauer. Gode fly, søde danske guides der tager imod i lufthavnen og i mit tilfælde blev vi kørt med luksus taxa til hotellet uden ekstra gebyr! Det hotel vi bookede var et man også kan finde hos andre, men til ca. halv pris. Her en udtalelse fra vores facebook side hvor vi skriver om Sunweb.

Er de til at stole på?

Sunweb er medlem af rejsegarantifonden og har nu været på det danske marked i mere end 7 år. Går de konkurs er dine penge sikret. Virksomheden du handler med er dansk registreret under navnet Sundio Scandinavia A/S.

 

Vores vurdering

Du kan trygt bestille din rejse hos Sunweb og du vil helt sikkert finde nogle af de laveste priser. Du får en god professionel pakkerejse hvor du kan slappe af og nyde ferien. Dog vil vi altid anbefale at man undersøger markedet grundigt da Sunweb ikke har prisgaranti.

Se alle aktuelle Sunweb afbudsrejser, og destinationer på Sunweb.dk

Sunweb rejser – Anmeldelse og sparetips
5 (100%) 11

Del

Du besøgte også...

Vil du ryge eller rejse?

Billige afbudsrejser til Mallorca på nettet

Oplev nordlyset på en billig rejse til Norge

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk