Oplevelser på Ko Phi-Phi
Dykning & Sejlads

Oplevelser på Ko Phi-Phi

koh phi phi billede

Planlægningen af rejsen til Thailand er lige nu på sit højeste – og vi er lige nu ved at planlægge julen. Vi vil ikke give hinanden julegaver (det gider vi ikke slæbe på senere). I stedet har vi besluttet os for at forkæle hinanden ekstra godt med et julevisit på Ko Phi-Phi, da det er første gang nogensinde, at vi holder jul uden vores familier.Vi er derfor i gang med at undersøge muligheden for oplevelser på Ko Phi-Phi, hvilket har givet os nogle fantastiske forlag til, hvad vi gerne vil bruge vores tid med.

Lej en kajak

På Ko Phi-Phi er der god mulighed for at leje en kajak og sejle ud på egen hånd for at udforske øen. Dette vil vi gerne, da man kan komme frem til flere strande, som man kan have helt for sig selv. Derudover er der også hyggen i at have lidt god mad og drikkelse med til en picnic, når solnedgangen begynder at vise sig. NB: vi har læst os til, at hvis man gerne vil gøre det så billigt som muligt, skal man leje en kajak på Ao Lo Dalam uden for turistbyen Tonsai. Så det er værd at huske på!

Dykning og snorkling på Ko Phi-Phi

Øen er et paradis, så man skulle være et skarn, hvis ikke man tager ud og snorkler eller dykker. Rundt om øen befinder der sig nemlig en fantastisk undervandsverden, som man kun kan blive betaget af!  Det er muligt at se alt lige fra revhajer, leopardhajer, havskildpadder, skorpionfisk til alle mulig andre undervandsdyr, som man ellers kun ser i et akvarium. Vi har fundet frem til, at en dag med snorkling, hvor man sejler f.eks. til Koh Phi Phi Leh, koster mellem 200 og 500 kr. Så til den pris SKAL det prøves.

Kender du til andre oplevelser på Ko Phi-Phi, som man ikke må snyde sig selv for? Smid endelig en kommentar om det!

 

 

 

 

Oplevelser på Ko Phi-Phi
Stem

Del

Du besøgte også...

Bliv helt klar til ferien med vennerne eller veninderne

Oplev undervandslivet på din rejse til Maldiverne

Indholdsrige dykker rejser Kap Verde

Begivenhedsrig dykkerferie på Malta

Phuket er dykkernes paradis

Globetrotting

Copyright © Globetrotting.dk